Функциониращо ЗАВЕДЕНИЕ в гр.Кърджали

Населено място: Обл. Кърджали, гр. Кърджали, Център

  • 1
  • 2
  • 3
  • 5
  • 6

Обява № : 1789

Продава Цена: По договаряне
145 кв.м. Принтирай

Агенция за недвижими имоти ,, ИРЕ ,, предлага за продажба функциониращо ЗАВЕДЕНИЕ /работещ бизнес / на ТОП локация находящ се в Център гр. Кърджали .
Имотът е с лице на главен булевард и е с предназначение за обществено хранене разположено на приземния етаж от четириетажна масивна административна сграда.
Помещението е със застроена площ от: 145 кв.м, които са разпределени между: механа състояща се от входно предверие , офис зала за консумация , бар бюфет , кухненски бокс , складове ,битова стая , два санитарни възела и помощен вход от паркинг .
Имотът е с локално отопление – климатик и вентилационна система топло – студено както и за циркулиране на въздуха – чист въздух и изкарване на замърсения въздух посредством филтри.
Помещението отговаря на всички изисквания които са по закон и съответните общински наредби.
Заведението разполага с тераса : тротоарно право за което се заплаща

Напълно обзаведено и оборудвано с много стил и вкус, има СОТ и Видео наблюдение.

Комуникативната локация и възможността за удобно паркиране в близост до заведението позволяват развитието на търговския му потенциал.
Имотът е подходящ както за инвестиция в личен бизнес, така и за успешно отдаване под наем

Ние сме реномирана компания и ще бъдем с Вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на ново закупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит.
За повече информация се свържете с нас и цитирайте референтния номер на имота.

Характеристики

Google Map

Офис Кърджали

  • Office : 0361 / 6 00 15
  • Mobile : 0888 66 65 43


Виж още

Направете запитване


Подобни имоти