ЛУКСОЗНА ЖИЛИЩНА СГРАДА в гр.Хасково

Населено място: кв.Дружба, гр. Хасково,

  • 2121
  • Снимка 3
  • Снимка 4
  • Снимка 21
  • Снимка2

Обява № : 1819

Продава Цена: По договаряне

Ние от , , ИРЕ , , Недвижими Имоти  имаме удоволствието да Ви предложим за продажба ЛУКСОЗНИ ЖИЛИЩА  ново строителство в гр.Хасково, жк „Дружба“ .

„Royal Park House“ –  модерният облик на съвременното жилищно строителство  в град Хасково. Уникалното местоположение до два парка, игрища, детски площадки и учебни заведения, както и добрата свързаност с градската транспортна мрежа и директната връзка с основни пътни артерии прави „Royal Park House“ изключително привлекателно място.

Жилищните площи на сградата са проектирани така, че да доставят на живеещите в тях оптимално взаимоотношение между простор, светлина и удобство. Предвидени са луксозни общи части, впечатляващо фоайе и влагане на последни технологии в строителството.

Със своята модерна концепция и запомняща се архитектура “Royal Park House” цели да бъде визитна картичка на своите собственици и наематели.

Сградата се състои от 12 апартамента, партер с търговски помещения, портиерна и помещение за общо ползване и сутерен с паркоместа и мазета. Осигурени са 9 парко места на ниво сутерен. Достъпът до подземния гараж , техническите и складови помещения за жилищата е посредством рампа, отопляема през зимния период, асансьор и стълбищна клетка. Имотите в продажба са  тристайни и четиристайни апартаменти. Светлата височина на жилищните етажи е 2.65 м. , съгласно нормативите за ново строителство.

Жилищна сграда „Royal Park House“ като архитектурен проект се отличава с редица предимства – високо качество и изтънчен стил на изпълнение, ново строителство в жк.“ Дружба“

„Royal Park House“  предлага на своите бъдещи обитатели една нова концепция за живот – без компромиси в качеството  на строителството, с усещане за стил, елегантност и уют. Отделните апартаменти  и търговски помещения в продажба  съчетават функционално разпределение и модерно изпълнение осигуряващи комфорт, удобство и сигурност съобразени със съвременните изисквания за качество и ниво на живот.

Оригинални фасадни решения , съчетани със специфични архитектурни елементи, допринасят за уникалния и неповторим външен облик на сградата.

Google Map

Офис Хасково

  • Office : 038 / 62 03 26
  • Mobile : 0884 62 63 38


Виж още

Направете запитване


Подобни имоти